ΠΡΟΣΟΧΗ Αν καταρρεύσει η συμφωνία των Πρεσπών θα καταρρευσει μαζί της και η είσοδος της κεντροαριστεράς στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θελουμε;

993BF06B-5232-47F0-8D49-76818B53F65CΗ κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι μια μοναδική ευκαιρία να διορθώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το λάθος του 2015 όπου επέλεξε να συνεργαστει με τους Ανελ αντί του ΠΑΣΟΚ ή έστω του Ποταμιού.

Εχει μεγάλη σημασία συνεπώς να περάσει με οποιοδήποτε κόστος η συμφωνία των Πρεσπών από την Ελληνικη Βουλή ώστε να μπορέσει να γίνει παράλληλα και άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντροαριστερές δυνάμεις εξοστρακίζοντας τους Ανελ.

Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Ανελ έχει ήδη δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε ιστορικά στελέχη της κεντροαριστεράς, βλέπουμε πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Σημιτη ή να μπαίνουν φυλακή όπως ο Παπαντωνίου ή να καταδικάζονται για τοκογλυφία όπως ο κ.Ανθοπουλος (ποινή που σίγουρα θα καταπέσει στο εφετείο) και τωρα φτάνουν να απειλούν με φυλάκιση ακόμη και τον ίδιο τον Κώστα Σημιτη.

Αυτο πρέπει να σταματήσει. Οι διώξεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ ειδικά των κυβερνήσεων Σημιτη πρέπει να πάψουν και θα πάψουν μόνο με την είσοδο δυνάμεων της κεντροαριστεράς στην κυβέρνηση που θα είναι ικανές να συνετίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον απομακρύνουν από τον άθλιο δρόμο της επανάληψης ενός νέου 1989.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από τι λέει ή δεν λέει ο Ζαεφ για Μακεδονική γλώσσα, Μακεδονική εθνότητα κτλ καθημερινά, άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι έχει ένα δύσκολο ακροατήριο να πείσει στη χώρα του αλλά και κυρίως ότι το πρόθεμα Βόρεια θα είναι προσωρινό. Όλοι ξέρουμε πως θα  αφαιρεθεί σταδιακά στο μέλλον.

Για αυτό πρέπει η κεντροαριστερά να προλάβει τις εξελίξεις και να τρυπώσει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές. Μπορεί και θα το κάνει αν καταφέρει να αφήσει εκτός παιχνιδιού Ανελ και Πάνο Καμμενο που παραμένουν φωνή λογικής στην κυβέρνηση και μας εμποδίζουν.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s