Πως τα ellinikahoaxes ταΐζουν σανό τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.

8FAB53D7-8D1B-4C27-8802-14869823AA07Τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα στους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την ιστοσελίδα των ellinikahoaxes. Τα κατηγορούν για μεροληψία και προβολή αρνητικών για το ΣΥΡΙΖΑ θεμάτων και στην ουσία για πλαγιά και κρυφή στήριξη του Μητσοτακη.

Αποκορύφωμα όλης αυτής της έντασης ήταν η άρνηση των ellinikahoaxes να διαψεύσουν ότι υπάρχουν accounts του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο που αμείβονταν με 0,60 ευρώ ανα tweet.

6E2326B0-BBEB-42FE-8FEB-4F76A8EF2BA8.jpeg

Οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ όμως φαίνεται ότι τα ξέχασαν όλα αυτά καθώς όπως βλέπουμε σήμερα έχουν κάνει σημαία μια ανάρτηση των ellinikahoaxes που διαψεύδει ότι ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία που αγκάλιαζε με πάθος τον Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη.

Οπως μάθαμε κάποιος έγκριτος φίλος των hoaxes διέρρευσε την fake είδηση σε κάποια πρόθυμα sites και μετά μπήκαν μπροστά τα ellinikahoaxes για να αποκαλύψουν το fake news. Μια καλόσκηνοθετημένη παράσταση όπου το ίδιο κύκλωμα φτιάχνει μέσα από δικές του ιστοσελίδες fake news και μετά τα καταγγέλει και τα καταρρίπτει πάλι μέσα από δικά του sites.

Έτσι την επόμενη φορά που τα ellinikahoaxes θα κάνουν ρόμπα τον ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, τα ίδια θα έχουν σαν άμυνα το συγκεκριμένο δημοσίευμα όπου θα λένε, δείτε, εμείς τους ξεσκεπάζουμε όλους.

Μιλαμε για τόσο αφελείς ανθρώπους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s