Τα enikos.gr & militaire.gr επιβεβαιώνουν το kendroaristera.wordpress.com για την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβελη!

44047E87-CB0E-43A9-93C5-25BB835425ECΣύμφωνα με τα enikos.gr και militaire.gr :

Μπόλικο παρασκήνιο, όπως προκύπτει και από ρεπορτάζ του militaire.gr, φαίνεται να υπάρχει ο ανασχηματισμός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Φώτη Κουβέλη να παίρνει τη σκυτάλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού από τον Δημήτρη Βίτσα που μετακόμισε στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Βίτσας δεν επιθυμούσε τη μετακίνηση του από το ΥΠΕΘΑ, πράγμα που το εξέφρασε και στον Πρωθυπουργό. Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας του διεμήνυσε πως δεν έχει καλύτερη λύση για τη θέση του Γιάννη Μουζάλα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Εν συνεχεία στο ερώτημα ποιος θα ήταν ο διάδοχος του κ. Βίτσα στο ΥΠΕΘΑ, υπήρξαν δύο επιλογές, όμως αμφότερες αποκλείστηκαν.

Ο Πρωθυπουργός ήταν μεταξύ Θοδωρή Δρίτσα και του Νίκου Ξυδάκη. Ο πρώτος έχει επιλεγεί για το δύσκολο ρόλο του προέδρου της επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει το σκάνδαλο Novartis με αποτέλεσμα η επιλογή του να αποκλειστεί, ενώ ο κ. Ξυδάκης δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να πάει στο ΥΠΕΘΑ.

Έτσι επελέγη ο κ. Κουβέλης, ο οποίος δέχτηκε τη πρωθυπουργική πρόταση για να διαδεχτεί τον Δημήτρη Βίτσα στη θέση του ΑΝΥΕΘΑ.

Δείτε εδώ το χθεσινό άρθρο του kendroaristera.wordpress.com για την υπουργοποίηση Κουβελη και την μετακίνηση Βιτσα στο Μεταναστευτικής πολιτικής!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s