Ανασχηματισμός: Πέρασε η γραμμή του Καμμένου!

80095971-324A-4C4B-889B-7C9F82C56CFBΟ Πάνος Καμμενος ειναι ο μεγάλος ωφελημένος του σημερινού ανασχηματισμού.

1). Κατάφερε να απομακρυνθεί επιτέλους ο Μουζαλας απο την κυβερνηση για τον οποιο υπήρχε παλιότερα η διαφωνία του επειδή είχε ονομάσει τα Σκοπια Μακεδονία.

Μαλιστα η απομάκρυνση του Μουζαλα την στιγμή που το Σκοπιανό ειναι στο φορτε του σημαίνει παρα πολλα και στέλνει ένα μηνυμα εφησυχασμού στους Ανελ που μετέχουν στην κυβερνηση οσο αφορά τις εξελίξεις στην πορεία επίλυσης του.

2). Κατάφερε να βρεθεί στο ευαίσθητο για τα εθνικα θέματα υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής ο Δημήτρης Βιτσας, με τον οποιο είχε συνεργαστεί άψογα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και του εχει αμέριστη εμπιστοσύνη να χειριστεί τα θέματα της μεταναστευτικής πολιτικής αλλα και το προσφυγικο ζήτημα που επηρεάζει  και την χώρα μας.

Με τον Δημήτρη Βιτσα που χαίρει της εκτίμησης των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ ο Καμμενος θα μπορέσει να συνεργαστεί άψογα και τα υπουργεία Μετανασταστευτικης πολιτικής και Εθνικής Άμυνας θα μπορούν πλέον να συνεργάζονται άψογα προς ωφέλος της χώρας.

3). Με την τοποθέτηση του Φώτη Κουβελη σαν αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας κατάφερε να μην εχει στα «πόδια» του κανένα Συριζαιο βουλευτή αλλα και να στείλει το μηνυμα οτι μπορει να συνεργαστεί με ανθρώπους με διαφορετική πολιτική προσέγγιση αν ειναι για το όφελος της πατρίδας.

Αλλωστε στην συνεργασία τους ο Κουβελης ειναι αυτός που ρίχνει τα στάνταρ του, οχι ο Καμμενος.

33D591E2-7664-4423-B1C2-6E6E34FCFBAC

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s